Četvrtak 26.01.2012.
14:32

SNS: Vlast vodi monstruoznu kampanju protiv nas

Lideri SNS-a: Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić
 

Nikolić je na konferenciji za novinare kazao da izgrednike u Debeljači treba kazniti jer "nasilje ne sme da bude deo ni sadašnjosti ni budućnosti ovog naroda".

Međutim, on je dodao da pisanje dnevnika Blic o tom događaju pokazuje na šta je režim spreman.

 

"Kazniti svako nasilje"

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da izgrednike u Debeljači treba kazniti jer "nasilje ne sme da bude deo ni sadašnjosti ni budućnosti ovog naroda". Međutim, on je dodao da pisanje dnevnika Blic o tom događaju pokazuje na šta je režim spreman. "Vlast po svaku cenu, uplašena od promena... krenula je u monstruoznu kampanju ne samo protiv Tome Nikolića već i svih koji žele promene i normalnu zemlju", rekao je zamenik predsednika SNS-a. Vučić je naveo da je "time vlast pokazala šta će sve činiti u naredna tri meseca i koliko monstrouznu kampanju mogu da vode".

"To je ono što je nedopustivo i govori u kakvom stanju je Srbija", rekao je zamenik predsednika SNS-a.

"Vlast po svaku cenu, uplašena od promena... krenula je u monstruoznu kampanju ne samo protiv Tome Nikolića već i svih koji žele promene i normalnu zemlju", rekao je predsednik SNS-a.

Blic je danas na naslovnoj strani pisao o incidentu u Debeljači pod naslovom: "Sinovi šefa SNS skinuli komšiju, pa ga mučili". Tekst govori o braći Savanović, sinovima šefa lokalnog odbora naprednjaka, koji su navodno skinuli golog i mučili komšiju koga su sumnjičili da im je ukrao bakar.

Nikolić je naveo da je "time vlast pokazala šta će sve činiti u naredna tri meseca i koliko monstrouznu kampanju mogu da vode".

"To je ono što je nedopustivo i govori u kakvom stanju je Srbija", rekao je predsednik SNS-a.

Prema njegovim rečima, bez obzira na to što vlast radi, SNS će pobediti ubedljivo na predstojećim izborima. Nikolić je dodao da će sledeće nedelje SNS razgovarati s predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, ali i saopštiti ko će se jošpridružiti toj stranci pred izbore.

2024 © - Vesti online