Četvrtak 26.01.2012.
11:54
Alo!

Spasao ga Bog, pa slavi novi rođendan!

Hvala ti, Bože: Vladimir Stojković
 

Naime, Stojke i njegova žena su u utorak uveče pozvali najuži krug prijatelja i porodice na slavlje koje su napravili u restoranu “Šaran“ u Zemunu.


- Vladimir je stvarno bio u šoku i uplašen zbog svega što se desilo. Samo je pričao o tome kako ga je sam Bog spasao i kako je za dlaku izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći. Bio je presrećan, pa je odlučio da 23. januar od sada slavi kao novi rođendan! Rekao mi je: “Osećam se kao da sam ponovo rođen. Ovaj dan ću slaviti kao novi rođendan!“ - priča za “Alo!“ prijatelj poznatog golmana i dodaje da je i njegova supruga Bojana bila u prvi mah preplašena, ali je na slavlju i ona uživala.


- Bojana i Vlada sada funkcionišu lepo jer su izgladili nesuglasice, i kada joj je ispričao da je imao udes, bila je užasnuta. Pričali su satima kako bi Stojketu bilo lakše, nakon čega su odahnli. Na slavlju su s prijateljima do kasnih sati pili i veselili se - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor.

Stigli sa Zlatibora

Porodica Stojković je pre samo nekoliko dana stigla sa Zlatibora, gde su uživali u snegu i učvršćivali odnose pošto su do nedavno bili na rubu razvoda. Bojana, Vladimir i njihov sin Lav su proveli nekoliko nezaboravnih dana s prijateljima. Preko dana su se igrali s detetom u snegu, a uveče su ludovali po diskotekama.

2024 © - Vesti online