Četvrtak 26.01.2012.
07:46
Press

Ceca i Vlada Mandić: Samo poseta ili nešto više?

Vlada Mandić, zaveo mnoge zvezde srpske estrade
 

Izvor lista "Press" koji je uslikao telefonom rukometaša kako ulazi u velelepnu vilu, kaže da je njegov dolazak očigledno bio najavljen, jer su ga Cecini telohranitelji očekivali i odmah pustili u kuću.

Mandić se po izlasku iz automobila nije osvrtao i brzim korakom se uputio do glavnog ulaza. Pozdravio se s obezbeđenjem koje ga je uvelo u kuću, a malo pre njegovog dolaska ketering služba je dostavila hranu u pevačicinu vilu - kaže izvor. Mandić i Ražnatovićeva nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali medijske tvrdnje o ljubavnoj vezi, već su diplomatski odgovarali na ove navode. I ovaj put rukometaš demantuje.

Svetlana Ražnatović Ceca

- Ceca je moja dugogodišnja drugarica i ne vidim ništa loše da je posetim dok je u ovakvoj situaciji, koja nikome ne bi bila laka. Okupilo se naše zajedničko društvo i proveli smo divno veče. Ceca kućni zatvor podnosi dobro jer je jaka žena i nikada nisam sumnjao da će ovo da izdrži na pravi način. Glupo je da ja pričam kako se ona oseća, ali meni deluje da čitavu situaciju podnosi na najbolji mogući način. Ostalo joj je još malo vremena do isteka kazne, tako da je već na pragu slobode - kaže Vlada za "Press".

Da podsetimo, odnos pevačice i rukometaša bio je velika medijska tema 2004. godine, kada se srpska javnost bavila navodnom romansom Cece i sedam godina mlađeg Mandića. Mediji su redovno izveštavali o detaljima iz njihove spavaće sobe i Vladinom "begu" u nemački rukometni klub Magdeburg, kada je i okončana njihova romansa.

Ceca i Vlada nekoliko godina nisu bili u kontaktu, ali se situacija promenila kada je pevačica osuđena na kaznu kućnog zatvora, a rukometaš joj poslao SMS podrške.

2024 © - Vesti online