Četvrtak 26.01.2012.
12:00
S.S. - Foto:

Mora biti bolje

Aleksandra Gušić

Iako nije bilo mogućnosti da novac prosledimo pre ovih velikih praznika, preneli smo čestitke i najbolje želje naših humanih čitalaca majci i ćerki koje su, nedugo po povratku na svoje ognjište, ostale bez supruga i oca.


- Hvala porodici Janković. Daj bože da se ostvari ono što nam žele. I novac će nam dobro doći, jer naša mesečna primanja su oko 100 evra. Aleksandra ne može da nađe posao i bavi se frizerskim zanatom. To joj još teže pada nego što ne može da studira. Ja stalno ponavljam da će biti bolje - kaže zahvalna majka Dragica, tešeći istovremeno i ćerku i sebe.


Donatorima poručuje da su praznike proslavile za punom trpezom. Trošile su novac koji im je stigao iz Banjaluke. Gordan Tubić poslao im je 1.700 konvertibilnih maraka, tako da nisu morale da razmenjuju evre i dolare dobijene takođe od čitalaca "Vesti".

POZIV DONATORIMA  

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2020 © - Vesti online