Sreda 25.01.2012.
17:06
24sata.info

Konobarica silovala makedonskog navijača?!

Foto: Arhiva

Komičan tekst objavio je makedonski portal Tačka. Konobarica jednog kafića u Nišu navodno je silovala jednog makedonskog navijača. Nišlijka je na kraju svoje smene pozvala dva Makedonca u svoj stan i obećala im smeštaj i odličnu zabavu s njenim cimerikama, piše makedonski portal.

"Makedonci su želeći da uštede novac za jedno noćenje, kupili nešto alkohola i uputili se ka devojčinom stanu. Zabava je odlično krenula, ali se dogodio neverovatan obrat i sve se pretvorilo u dramu".

Konobarica je navijača odvela u sobu, a po pisanju portala, tada je počela 'tortura'. Ona se, čini se, njemu nije toliko svidela kao on njoj, pa kada ju je odbio, pokušala je da ga siluje, pa ga je na kraju tri sata držala zaključanog u sobi.

Nakon tri sata prave drame za Makedonca, buka iz sobe probudila je njegovog prijatelja, koji je došao u sobu i uspeo da mu pomogne, prenosi Sportski. Navijači su odmah nakon toga napustili stan i vratili se kući, očito u strahu kako ne bi proživeli neku novu dramu u Srbiji.

"Da li smo toliko privlačni kao nacija ili djevojke iz Niša ne prihvaćaju negativan odgovor?", upitao se na kraju novinar Tačke.

2024 © - Vesti online