Sreda 25.01.2012.
12:47
Vestionline, sportal.rs

Stiven Apija stiže u Vojvodinu?

Stiven Apija bi mogao ukoliko se sve pokaže kako treba da bude najzvučnije ime koje je ikada došlo u Vojvodinu. Apija koji je igrao u Juventusu u generaciji sa Aleksom Del Pjerom, Điđijem Bufonom, Pavelom Nedvedom i ostalim slavnim imenima slobodan je agent i u ovom trenutku bliži novosadskoj "staroj dami" nego što je to Antonelo Žuka, nedavno najavljen kao povratnik u srpski fudbal.

Naime, Apija se raspitivao o Vojvodini kod bivšeg selektora Gane Milovana Rajevca, a i preko Krasića je dobio sve pohvale na račun "lala".

Ipak, pre nego što eventualno potpiše ugovor Apija će morati da prođe mnoge rigorozne testove jer je dugo van takmičarske forme. Tek ukoliko na testovima pokaže da može da bude pravo pojačanje biće mu ponuđen ugovor.

Apija nema klub od rastanka sa Ćezenom prošle sezone. Imao je probu u Blekburnu koju je prošao, međutim, zbog porodične tragedije on tada nije potpisao ugovor sa Roversima.

Vojvodina je prodala Slobodana Medojevića Volfsburgu, a mladi Vuk Mitošević bi mogao mnogo toga da nauči pored iskusnog Apije.

2024 © - Vesti online