Utorak 24.01.2012.
22:52
Vestionline

Isterana iz kluba jer je provokativno obučena

Liza Vudman: Levo je kombinacija za šetnju s decom, a desno za izlazak

Liza Vudman izbačena je iz nekoliko noćnih klubova u Velikoj Britaniji jer je, prema rečima osoblja, "prestara da bi se tako odevala". Lisa priznaje da voli ponosno da ističe svoje obline i izazovno se oblačiti, pa ju je jako pogodilo što je više ne puštaju u noćne klubove u njenim omiljenim kombinacijama.

Majka četvoro dece počela je da izlazi sa svojom 32-godišnjom sestrom u klubove pošto se razišla s dotadašnjim partnerom i povećala grudi. Svoje nove atribute želela je što više da istakne, ali naišla je na "zid" jer je takvu više ne žele pustiti u nekoliko noćnih klubova.

"Nikome nisam ništa uradila, prekriveni su mi svi 'bitni' delovi i samo želim da se malo zabavim", kaže Liza i dodaje: "U klubove su ulazile tinejdžerke i devojke u svojim dvadesetima u mnogo oskudnijim kombinacijama, ali njih su odmah puštali. Imam samo 28 godina i još se osećam mlado, a za izlaske uvek volim da se obučem u nešto seksi. Obično imam mini suknju ili jednodelne kombinacije koje možda otkrivaju mnogo toga, ali ne previše".

Ovakva u lokalne klubove više neće moći

Za sada joj je zabranjen ulazak u tri noćna kluba u Vorčesteru, a vlasnik jednog tvrdi da očekuju od svojih posetlaca da se odevaju ležerno, ali ukusno. "S obzirom da je reč o privatnom posedu, imamo pravo da procenimo koga ćemo pustiti, a koga ne", dodaje vlasnik kluba.

I dok ova 28-godišnja mama ne želi da odustane od svojih oskudnih krpica, visokih čizama na štiklu i haljina od lateksa, poručuje da samo želi da je tretiraju s poštovanjem i dopuste joj da se zabavi.

2024 © - Vesti online