Utorak 24.01.2012.
15:50
svet.rs

Bojana Stojković: Istina je, policija je morala da interveniše u našoj kući!

Žena golmana FK Partizan Vladmira Stojkovića: Bojana Stojković
 

Na Ognjenovo pitanje da razjasni nagađanja o vezi sa Vladom Mandićem, manekenka je rekla:

“Sa Vladom nisam u vezi niti sam ikada bila. Kada je izašao naslov da sam gledala njega na rukometnoj utakmici, meni uopšte nije bilo svejedno jer to nije istina. Došao mi je bio sestrić iz Švajcarske, koji je poželeo da odgleda utakmicu, pa sam otišla sa njim i sa drugaricom.”

O svom trenutnom odnosu sa mužem, Stojkovićka je rekla: “Mi smo imali jako dobar odnos i lepo smo funkcionisali dok nismo prešli u Beograd i on počeo da igra za Partizan. Sve se nagomilavalo i odjednom je puklo. Vladimir me nikada nije tukao, ali je bilo izuzetno burne svađe u 4 ujutru, kad je policija intervenisala. Imali smo ozbiljnu krizu i tu smo na putu da je rešimo pa ćemo videti šta će biti.”

Bojana je otkrila i da ceo život navija za Zvezdu i da više nikada neće igrati ni pevati zbog emisije “Show snova”. Na Ognjenovo pitanje zbog čega, otkrila je:

“Ja sam u toku jedne emsije Show snova imala toliku tremu i drugarica mi je donela dunju, pa sam ja popila prvu, drugu, treću, i kada sam izašla na scenu, totalno sam izašla iz kadra, plesala sam nešto sasvim svoje, što nismo planirali. Tako da sam obećala da više nikada neću plesati.”

2024 © - Vesti online