Ponedeljak 23.01.2012.
18:32
Pulsonline

Zvezda serije "Folk" ne sluša ni Seku ni Cecu

Riđokosa Katarina prvo oduševila glasom, a potom i glumom

Prvo je oduševila žiri i publiku na takmičenju "Ja imam talenat", a onda je dobila ulogu Zvezdane u seriji "Folk", čija je pilot epizoda emitovana za Božić na televiziji Prva! Zove se Katarina Bogićević, ima 13 godina i dolazi iz Podgorice, i priča kako se našla pred kamerama, koju muziku sluša i šta želi da uradi u životu!


Kad si otkrila da imaš dara za pevanje?

- Još kao mala slušala sam muziku i počela da se pojavljujem na festivalima. Izdala sam CD sa dečjim pesmama kad sam imala 12 godina. Mama i tata su me u tome podržavali jer su i oni muzičari, pa su moj talenat odmah prepoznali.

Koliko si očekivala od takmičenja "Ja imam talenat"?
- Prijavila sam se da bi me zapazila publika van Crne Gore, ali i da upoznam još više talentovanih ljudi i da nešto novo naučim. Sva moja očekivanja su opravdana.

Poslušajte Katarinu od 7. minuta


Kako si dobila ulogu u seriji "Folk"?
- Pozvali su me na kasting i kasnije sam bila obaveštena da sam dobila glavnu ulogu.


Jesi li zadovoljna kako si se snašla kao glumica?
- Svi su me divno prihvatili i mnogo su mi pomogli. Sećam se, kad sam vežbala s koreografom, da sam napravila pokret kao da ću nekog da prebijem. Uopšte nije bilo ženstveno i morala sam da se smejem.


Kako tvoji školski drugovi gledaju na to što si sad televizijska zvezda? Ima li ljubomore?
- Ljubomora je uvek bila prisutna. Dok me neki podržavaju, ima i onih koji to ne čine.


Spekulisalo se da je "Folk" urađen po životnoj priči jedne pevačice. Da li više voliš Cecu ili Seku?
- Folk muziku ne slušam, a pomenute estradne ličnosti poštujem kao veoma uspešne u svom poslu. Moja omiljena pevačica je Bijonse, a slušam džez, bluz i r’n’b. Ja sam kao svako drugo dete, raspevana sam, pogotovo kad se svađam s mlađom sestrom.


Pored toga što imaš fantastičan glas, da li želiš da završiš neki fakultet?
- Što se tiče fakulteta, trudiću se da svojim radom steknem znanje koje će biti dovoljno da zadovolji kriterijume prijemnog ispita za Berkli koledž u Bostonu.

2024 © - Vesti online