Ponedeljak 23.01.2012.
16:14
Beta

Komtrejd ugovorio posao vredan više miliona dolara

Kako se navodi u saopštenju, Komtrejd će razviti programe koji će omogućiti da se Balijeve igre na sreću na klasičnim slot aparatima nađu i na internetu.


Potpredsednik za poslovni razvoj kompanije Bali tehnologije Džon Koneli kazao je da je Komtrejd idaealan patner za tu kompaniju zbog isustva u informaciono-tehnološkim sistemima i više od 1.000 inženjera.


Direktor sektora za igre na sreću u Komtrejdu Aleš Gornjec kazao je da saradnja sa kompanijom Bali iz Las Vegasa, koja se bavi igrama na sreću od 1932. godine, potvrđuje da se granice između klasičnih i onlajn igara na sreću polako brišu.


Bali je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti naprednih uređaja i sistema za igre na sreću, čija berzanska vrednost iznosi 1,82 milijarde dolara.


Kompanija datira iz 1932. godine, ima 2.500 zaposlenih u 25 ogranaka u čitavom svetu, a sedište joj je u Las Vegasu. Balijevi proizvodi obuhvataju slot mašine, video slotove, interaktivne i mobilne aplikacije, kao i čitav spektar usluga kazino menadžmenta.

2024 © - Vesti online