Nedelja 22.01.2012.
15:17
Vestionline, Blic

Ana otvara, a Novak zatvara "Rod Lejver arenu"

Novak je rabio protivnike u prethodnim rundama, a u osmini finala na megdan mu izlazi domaći igrač Lejton Hjuit, kome će najveći adut biti podrška sa tribina.

Njihov meč je po programu poslednji na 'Rod Lejver areni' i ne treba očekivati da počne pre 11 časova po srednjeevropskom vremenu, pošto je čak tri meča zakazno pre sudara Noleta i Hjuita.

Đoković se sa Hjuitom do sada sastajao pet puta, samo je prvi put slavio Australijanac, dok su preostala četri meča pripala našem teniseru.

Pre njih, program na 'Rod Lejver areni' oko 1 sat otvaraju Ana Ivanović i Petra Kvitova. Prošlogodišnja pobednica Vimbldona biće najveći izazov do sada Ani u Melburnu, pošto je srpska teniserka odličnom igrom stigla do osmine finala.

Do sada su se sastajale tri puta i Ivanovićeva ima maksimalan učinak, ali su svi mečevi odigrani u periodu kada je Ana bila u vrhu ženskog tenisa tokom 2008. i 2009. godine, dok su sada uloge zamenjene.

Ukoliko preskoči drugu teniserku sveta, Ana bi se u borbi za plasman u polufinale sastala sa pobednicom meča Ži Ženg - Sara Ernani.

2024 © - Vesti online