Nedelja 22.01.2012.
14:40
Alo

Patrijarh Karićima presekao slavski kolač

Patrijarh Irinej na slavi kod Karića

Porodičnom skupu je prisustvovala i majka Danica (94), koja se nedavno zamonašila u Pećkoj patrijaršiji i dobila duhovno ime Angelina.


"Porodica po tradiciji seče kolač noć uoči slave i svi zajedno dočekuju Jovanjdan, kada su obeležavali i rođendan majke Danice, danas sestre Angeline. Ona je došla da vidi porodicu na okupu, a iako se sve obeležava u najužem, intimnom društvu, bilo je više od stotinu rođaka. Ipak, ove godine se nije sedelo do ponoći, jer je crkveni protokol drugačiji i kada je patrijarh ustao od trpeze, svi smo se povukli za njim", rekla je za "Alo" Jadranka Tasić, portparol Pokreta snaga Srbije.


Tradicionalno, posle osveštavanja slavskog kolača u najintimnijem porodičnom krugu, sinoć je u vili "Jelena" priređen prijem i za brojne prijatelje i goste iz javnog, političkog i diplomatskog miljea.


Seka čestitala rođendan Bogiju!

Biznismen Bogoljub Karić je 17. januara napunio 58 godina, a rođendan mu je porukom na društvenoj mreži Tviter, pored brojnih prijatelja, čestitala i pevačica Seka Aleksić.

"Srećan rođendan Bogoljubu. Sve najlepše!", napisala je Aleksićeva na profilu koji je otvoren na ime nekadašnje Televizije BK, a čestitku je ponovila i na profilu Bogoljubove bratanice.

2024 © - Vesti online