Nedelja 22.01.2012.
11:03
Alo

Ceca posle zatvora kreće na turneju

Kako navodi ''Alo'', Aleksandar Milić Mili, koji je radio na Cecinom poslednjem albumu, oglasio se preko svog ''Fejsbuk“ profila i najavio pevačicin veliki povratak.

Mili trenutno priprema dve nove pesme, ali paralelno radi i na turneji koja Cecu čeka odmah nakon izlaska iz kućnog pritvora. Tako će popularna pevačica, na radost svih obožavalaca, već u martu stati pred mikrofon i otpevati svoje stare, ali i nove pesme.

Uskoro na turneji?: Svetlana Ceca Ražnatović


 

- Pripremam dve nove pesme za Cecu i specijalno izdanje, a paralelno pripremam Cecin koncert i turneju, koja počinje u martu. Zanimljivo je i to da smo Ceca i ja odlučili da sviramo dosta pesama koje do sada nismo stavljali na repertoar, tako da će ova turneja biti nova i drugačija, sa mnogo energije i novih pesama - napisao je Mili na svom ''Fejsbuk“ profilu.

Beogradski list kontaktirao je Milića, ali on je bio prilično tajanstven.


- Da, tačno je to što sam napisao na ''Fejsbuku“. Nisam bio pet meseci na ''Fejsbuku“, pa su se ljudi raspitivali, tako da sam napisao kakvi su planovi. U pripremi su dve nove pesme, ali će pre toga izaći novi album ''Miligrama“ - kaže Mili za ''Alo!“, dodavši da će novi album ''Miligram 2“ izaći u martu.

- Što se ''Miligrama“ tiče, pripreme su u toku. Novi album, to je ''Miligram 2“, izlazi u martu, a mi smo već od Nove godine na turneji - izjavio je on.


Ražnatovićeva je u kućnom zatvoru od 22. juna, a kazna joj ističe u februaru.

2024 © - Vesti online