Subota 21.01.2012.
19:31
Vestionline

Mitrović poziva Anđelinu raširenih ruku u Beograd

Anđelina Džoli na dodeli Zlatnih globusa
 


Džoli je izjavila kako bi volela da poseti srpsku prestonicu i prisustvuje premijeri filma u Beogradu koja je zakazana za 23. februar.

Pročitajte reakcije na film:

1. Bata Živojinović: Anđelina je kreten!

2. "Anđelinin film je banalan, površan i pretenciozan"

3. Šerbedžija: Anđelina Džoli je topla i saosećajna osoba

"U ovom momentu je pogrešno napadati Anđelinu, kada je film gotov. Sada je treba pozvati u Beograd raširenih ruku, jer ljudi poput nje nam mogu pomoći da u narednom periodu popravimo sliku o nama samima. Evo, ja pozivam Anđu da bude gost Pinka koji će stati iza nje u ovom trenutku kada svi otvoreno pokazuju ono što nije odlika Srba - loše gostoprimstvo", rekao je Mitrović, piše Blic.

On je dodao da je lepa glumica samo jedna od mnogih koji imaju lošu sliku o nama, ali da je sada vreme da se to promeni.

Prema njegovim rečima, Anđelina je samo jedna od više ziliona onih koji imaju iskrivljenu percepciju o Srbima i Srbiji, tu stvar ne možemo promeniti svađama i dodatnim antagonizmima.

"Sada je vreme za pojašnjenja, objašnjenja i lobiranje, jer smo u velikom deficitu međunarodnih prijateljstava. U vreme kada sam ja vodio rasprave sa Anđelininim timom i odustao od projekta zbog sadržaja, bilo je šanse da nešto promenimo. Sada je besmisleno produbljivati razdor i generisati netrpeljivost", rekao je Mitrović.

2024 © - Vesti online