Subota 21.01.2012.
15:38

Leontina se razvodi?

Pisalo se da je Filip Pat napustio Leontinu pre mesec dana jer se strasno zaljubio u devojku sa kojom često nastupa zajedno. Ali je sve izgleda laž....
 

Pisalo se da je Filip Pat napustio Leontinu pre mesec dana jer se strasno zaljubio u devojku sa kojom često nastupa zajedno. Da je navodno izašao iz njihovog zajedničkog stana ali da još uvek nisu potpisali papire.

Posebno je zanimljivo da je vest o Leontininom rastanku planula na dan kada se njen bivši, Željko Joksimović, oženio!

Novinari su odmah pozvali Filipa da provere istinitost svih spomenutih informacija.


- Leontina nikada nije gradila karijeru na ovakav način, a ni ja. Nikada nismo sa ovakvim i sličnim pričama izlazili u javnost. Sve smo postigli na drugi način, trudom i radom. Meni je ovo sve tako strašno. Da takve stvari izlaze u javnost! Suludo! - izjavio je Pat za S media portal.

 

Filip je zaista delovao iznenađeno ovakvim pričama te je još jednom hteo da naglasi da nema istine u spomenutim nagađanjima.

- Nema istine u tome što se priča i piše! I nama troma to zaista ne treba. Naša porodica lepo funkcioniše i ne zanimaju nas takve stvari. Nemam ništa protiv da svako radi svoj posao ali ne znam odakle sve te špekulacije - završio je Filip.

2024 © - Vesti online