Subota 21.01.2012.
12:04
Press

"Delije": Piksi, gde su pare?

"Dragan Stojković nije napadnut u 'Red kafeu'! Nikakvi računi iz prošlosti nisu u pitanju već interesovanje 'Delija' za sudbinu Crvene zvezde. Vrlo dobro se sećamo njegovih legendarnih golova, ali svakodnevno osećamo posledice njegove misteriozne vladavine u klubu. Ne znamo da li cela država ima amneziju i da li su svi zaboravili kako je predsednik Dragan Stojković Piksi jednog dana nestao iz našeg kluba i šta je od Crvene zvezde ostalo posle njega? Sigurno da ovo ne bismo radili na ovaj način, već bismo ga lično pitali, ali jednostavno nekoliko godina unazad nismo imali priliku ni da ga vidimo ni da mu postavimo ova pitanja.

1) Da objasni odakle dug od 20 miliona evra nakon njegovog odlaska, ako se zna da je preuzeo klub sa 5 miliona evra duga! Takođe, da objasni kako je onda moguće da dug na kraju njegovog mandata bude toliki, ako se zna da je prodao igrače u vrednosti od 40 miliona evra!

2) Šta je on to navijačima zabranio kada je došao i kakve su mu beneficije tražili navijači? Da li se seća razgovora kada mu je rečeno da navijači žele da budu nezavisni od kluba što se tiče bilo kakvog finansiranja?

Ukoliko ne želi da odgovori na ova pitanja, smatraćemo ga za čoveka koji je ponajviše odgovoran za propast Crvene zvezde u novijoj istoriji jer je nakon njega klub zapao u velike finansijske probleme, koji su jedan od glavnih faktora zašto Zvezda ni dan-danas ne može da stane na noge.

Takođe, smatraćemo ga za lažova jer je slagao desetine hiljada zvezdaša rečenicama koje je izrekao o 'Delijama'! Ukoliko ipak odgovori na postavljena pitanja iskreno, mi ćemo se javno izviniti Piksiju i zajedno sa njim ćemo krenuti da dalje tražimo odgovorne za ovaj ponor u kome se Crvena zvezda našla od trenutka kada je on napustio naš klub." 

2024 © - Vesti online