Subota 21.01.2012.
13:28
Vestionline, sportske.net

"Za Adebajora nema mesta u Sitiju"

Šta li o tome misli Adebajor?

Siti je dozvolio Adebajoru da ode na Vajt Hart Lejn, a napadač je u dosadašnjem toku sezone postigao 9 golova i pomogao Totenhemu da stigne do 3. mesta na tabeli i da bude ozbiljan konkurent upravo Sitiju u borbi za titulu.

Manćini međutim misli da bi se Adebajor teško izborio za mesto u timu Sitija pored Džeka, Aguera i Balotelija, bez obzira na dobru formu, i da bi morao da se zadovolji mestom na klupi ukoliko želi da ostane u Sitiju.

"Nekad je moguće da imate ovakvu situaciju. Imate sjajne igrače, ali oni žele uvek da igraju. To je teško u veliko klubu. Kada imaš 3 ili 4 vrsna napadača moraš da ih menjaš. Kada imaš nekog ko želi uvek da igra, onda to nije baš moguće", rekao je Manćini i dodao.

"Da smo znali da će sa Tevezom biti ovakva situacija, možda bi ostavili Adebajora kao zamenu. Imali smo međutim 4 napadača, to je trebalo da bude dovoljno za sezonu. Zadovoljan sam međutim što Adebajor dobro igra za Totenhem".

Na žalost navijača Totenhema i Junajteda, Adebajor neće biti u prilici da na meču u nedelju golovima odgovori Manćiniju. Adebajor nema pravo nastupa kao pozajmljen igrač iz Sitija. 

2024 © - Vesti online