Petak 20.01.2012.
19:00
Beta

Jovanović: Dosta toga se promenilo u Partizanu i Makabiju

"Završio se lokaut (štrajk igrača u američkoj NBA ligi) i obe ekipe su pretrpele dosta promena. Oni su, međutim, popunili 'roster' sa kvalitetnim igračima", kazao je Jovanović uoči utakmice 18. kola Jadranske lige, a preneo sajt crno-belih.

Partizanov trener je od protivničkih igrača posebno istakao Demonda Maleta, koji je došao kao zamena za Džordana Farmara i Kejta Lengforda.

"Malet je jako iskusan i proveren igrač, koji je ove sezone u Evroligi pružao zapažene partije, dok je Lengford krajem prošle i početkom ove godine pokazao zašto je doveden u Makabi", ocenio je Jovanović i dodao da Partizan još ima problem sa igračem koji bi trebalo da organizuje igru.

"Što se nas tiče mi i dalje imamo problem sa nedostatkom plejmejkera, kojeg još tražimo. Pokušaćemo da u narednim mečevima budemo daleko bolji. Dobro smo se spremili, iskoristili smo sedam dana pauze, koju nismo imali od početka sezone, i nadam se dobroj partiji", kazao je Jovanović.

On je dodao da "ni u jednom trenutku ne treba pretiti Makabiju", ali da će se igrači Partizana truditi da budu što bolji i da ih namuče.

2024 © - Vesti online