Petak 20.01.2012.
13:22
Press

Zna se ko je oterao Piksija sa Marakane!

Izvor iz policije tvrdi da je Panić identifikovan, kao i da je slučaj već prosleđen tužilaštvu...

"Predrag Panić je zajedno sa dvojicom momaka upao u Red kafe i naredio Stojkoviću da ode. Policija je identifikovala napadača, sastavila izveštaj o događaju i prosledila ga tužilaštvu, koje će da odluči da li ima elemenata za gonjenje. Prema tom izveštaju, Panić bi mogao da se tereti za remećenje javnog reda i mira, kao i pretnje", navode u policiji.

Predrag Panić godinama važi za jednog od najuticajnijih Delija i organizatora navijanja na severnoj tribini, kao i brojnih akcija u režiji severnog kopa, koje u navijačkom svetu važe za avangardne.

Panić je odranije poznat policiji, a u njegovom dosijeu ima više dela nasilničkog ponašanja na stadionima i remećenja javnog reda i mira. Navijačka grupa „Belgrejd bojs", kojoj on pripada, jedna je sa spiska grupacija čiju zabranu je tužilaštvo tražilo još 2009. godine.

Inače, veliki broj navijača najtrofejnijeg srpskog kluba na raznim forumima i internet portalima otvoreno je negodovao zbog verbalnog napada na jednog od najboljih igrača u istoriji crveno-belih.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić još u utorak je pozvao Dragana Stojkovića na kafu u prostorijama kluba, ali do tog susreta za sada nije došlo. 

2024 © - Vesti online