Četvrtak 07.01.2010.
11:42
Vestionline

Postali milioneri greškom

Ovde potpis
Bračni par koji je osvojio nagradu u sredu je bio primljen u firmi koja organizuje igre na sreću, i tom prilikom se saznalo kako je srećni dobitnik to postao u stvari greškom.


Kada su proglašeni pobednika bračni par Anderson nije mogao da veruje da su dobili toliki novac posle 12 godina učestvovanja u igrama na sreću, a da na to nisu ni igrali. Pokazujući ženi pobednički tiket Rob Anderson je rekao "To nismo mi. Nešto nije u redu“.


A evo kako se sve desilo. Dok je kupovao namirnice Rob Anderson (39) je zatražio od prodavca da mu odštampa tri tiketa od po dolar, međutim prodavac je pogrešno čuo i odštampao jedan tiket od tri dolara.


Srećni dobitnik je pokazao prodavcu da je u pitanju greška i zatražio svoje tri različite srećke koje je želeo da pokloni prijateljima za Božić, a kao vid izvinjenja prodavac mu je dozvolio da zadrži prvobitnu pogrešnu kombinaciju.


Bračni bar koji radi u Tojotinoj fabrici automobila je vrlo rezervisan kada je u pitaju iznošenje ostalih detalja njihovog života u javnost. Odbili su čak i da kažu da li imaju dece. Jedino su rekli da će ispuniti svoj san da odu na Havaje i kupe novi auto.

2024 © - Vesti online