Sreda 18.01.2012.
19:15
D. Lj. J. - Vesti

Muharem: Za koncert u Beogradu kriv je Sinan

On je bio gost i zvezda na Romskom balu 2012 koji se održao u njegovom rodnom naselju Šuto Orizari u Skoplju. Muharem je bio i član žirija za izbor najlepše romske devojke u Makedoniji, pa je zlatnom dijademom krunisao Saru Dželjadin (14) i potom se sa lepoticama uhvatio u kolo.

Izbor za najlepšu: Muharem sa lepoticama

Serbezovski je i zapevao svoje lirske pesme koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Bilo je suza i radosti, a neumorni Muharem je šetajući od stola do stola, sve do ranih jutarnjih sati ispunjavao muzičke želje razdragane publike. Nije mu bilo teško ni da se sa svakim slika, od poslanika u makedonskom parlamentu i gradonačelnika opštine do najmlađih dečaka i devojčica.

Kako je otkrio Muharem, vraća se na estradnu scenu, a krivac je Sinan Sakić sa kojim je pre mesec dana uradio duet "Poslednji aplauz".

- Sinan me je zamolio, bolje reći nagovorio da se opet malo vratim na estradu verujući da još nije prošlo moje vreme. I eto me u aprilu u Beogradu - rekao je Serbezovski. On je otkrio da ima želju da uradi veliki koncert sa svojim prijateljima i kolegama, legendama romske pesme - Esmom Redžepovom, Šabanom Šaulićem, Džejom Ramadanovskim, Usnijom Redžepovom.

Malo za sreću

 

- Imam strpljenja da se sa svima slikam, svakome da se osmehnem, jer malo fali Ciganima da budu srećni. Samo jedan delić sekunde ih deli od suza do radosti, od nervoze do smirenja. Sa svakim se zato pozdravim, slikam, nasmešim im se, a oni mi uzvraćaju pevajući sa mnom kao najlepši hor na svetu - kaže Serbezovski.

2024 © - Vesti online