Četvrtak 19.01.2012.
08:00
Vestionline

Najbolja nega za lepe i privlačne grudi

O grudima treba voditi računa kao o guzi ili koži lica

Izbor grudnjaka - Žene pri tome moraju biti poseno pažljive. Grudnjak sprečava mini traume, podupire i oblikuje grudi. Stručnjaci su uvereni da je grudnjak za negu grudi neizbežan i da ga je važno nositi. Najbolji je onaj grudnjak koji ne pritiska grudi i ne ostavlja crvene crte na koži. Važno je da je napravljen od prirodnih materijala koji koži dopuštaju da diše. Bretele moraju biti elastične i meke, dovoljno duge i široke. Žene koje se redovno bave sportsim aktivnostima moraju da koristite grudnjak namenjen rekreaciji i koji štiti grudi od povreda.


Nega lepih grudi - Prevruća voda šteti našem telu, što znači da je štetna i za grudi. Pri tuširanju ih je potrebno nežno masirati, jer su žlezde vrlo osetljive i ne vole grube dodire. Lepu kožu dekoltea možete održavati smenjivanjem mlazova hladne i tople vode. Na taj način se podstiče cirkulacija i nastajanje proteina, koji hrani ćelije i daje koži zdrav izgled, a dekolteu lepši oblik.

Kupljni ili kod kuće napravljni piling pomaže pri odstranjivanju odumrlih ćelija kože i čini grudi glatkim i mekanim. Nega lepih grudi uključuje i ishranu. Izbegavajte dete koje imaju brz efekat, jer je manji i opušteniji dekolte jadan od prvih vidljivih rezultata brzog gubitka kilograma. Preporučljivije je da uzimati zdravu hranu, onu koja sadrži dosta vitamina i minerala.


Najveći neprijatelji lepim grudima su sunce i solarijum, pa stoga pokušajte da ih izbegnete ukoliko želite da vam koža ostane mlada i lepa. Stručnjaci su utvrdili da na izgled kože uteče i pušenje, ali i garderoba koju nosimo. Treba izbegavati sintetičke potkošulje i bodije jer u kombinaciji sa znojem izazivaju pojavu bubuljica na dekolteu.


Kako do čvrstih grudi? - Jedna od najvažnijih stvari je držanje. Trebalo bi da stojite ili sedite što ispravljenijih leđa, jer će se time automatski i vaše grudi podići pa će nastati obešeni izgled grudi. Za postizanje čvrstih grudi važno je plivanje jer učvršćuje mišiće na koje su naslonjene grudi. Ukoliko su ti mišići čvrsti čvrste su i grudi.

2024 © - Vesti online