Sreda 06.01.2010.
20:04
Vestionline, Sarajevo.com

Umro u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

Nova sezona serije počela je bez Dine Mehmeda Mujkića. On je preminuo u seriji usled prejedanja, nakon što je na kladionici dobio 1.500 KM. Mnogi će reći da je simpatični tonac iz studija "Akord" umro kako je i živeo - punog stomaka.

Milan Pavlović je kao razlog svog odlaska iz serije naveo to da nije mogao da pronađe zajednički jezik sa producentima, i da je napuštanje serije, prema njegovim rečima, bio normalan sled događaja.

Međutim, brojni fanovi ovo nisu očekivali jer je Dino do poslednje epizode bio popularan lik koji je uspevao da drži pažnju širokog auditorijuma. Dino je uvek znao da izmami osmehe, bilo da je radio pilates u trikou ili studiozno proučavao imenik kao delo nekog antičkog filozofa.

Grupa "R.I.P. Dino Mehmeda Mujkić" na Facebooku je u rekordnom roku okupila više od šest hiljada članova. Fanovi su očigledno duboko potreseni smrću svog omiljenog lika iz serije o kojem ne prestaju da pišu. Mnogi smatraju da serija više neće biti ista nakon što je Milan odlučio da je napusti.

Dini možemo poželeti da "počiva u miru" sa simpatičnom porukom koja je osvanula na jednoj od mnogobrojnih smrtovnica - "legende ne umiru dok ne umru".

2024 © - Vesti online