Utorak 17.01.2012.
20:29
Alo!

Soraja: Što je Tadić seksi i zgodan

Ponosna na predsednika, na titulu "zečice" No. 1, krivo joj zbog ljubomore koleginica: Soraja Vučelić
 

- Treba da budemo ponosni što imamo tako zgodnog predsednika! Gospodin Boris Tadić je baš seksi i zgodan političar. Savršen je! Doduše, ja ne pratim politiku, ali na njega sam ponosna - rekla je Vučelićeva za “Alo!“ i osvrnula se na svoj najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.


- Presrećna sam! U šoku sam i dalje! Ne mogu da verujem šta mi se desilo! - sa osmehom je izjavila nova “Plejbojeva zečica“, kojoj nije promaklo da njene konkurentkinje nisu dostojanstveno podnele poraz.


- Videlo se da su ljubomorne i mnoge mi nisu ni čestitale! Ali ne interesuju me one! Meni je bitno da su meni dragi ljudi bili uz mene i da smo moj uspeh kasnije proslavili u jednom klubu - rekla je Soraja i osvrnula se na komentare o tome što njena do pre nekoliko dana dobra drugarica Anastasija Buđić nije bila uz nju.


- Čestitala mi jeste, ali nije proslavila moju pobedu. Kažem vam, bitno mi je da su moji prijatelji bili uz mene. Svi su mi rekli da su primetili ljubomoru, ali ne dotiču me sada. Srećna sam i niko to neće pokvariti - zaključila je ponosna “zečica”.

2024 © - Vesti online