Utorak 17.01.2012.
15:10
Vestionline

Đoković: Dobro sam podneo vrućinu

Đoković je lako izašao na kraj sa Lorencijem, a Italijan je osvojio samo dva gema.

"Vratio sam se u Melburn, obožavam da igram ovde. Ovo su mi najlepša sećanja i prvi veliki trijumf karijere", podsetio je Đoković na 2008. i svoj prvi Gren slem.

"Danas je bilo baš vruće, zadovoljan sam kako mi se telo priviklo na uslove, nisam imao problem", rekao je branilac titule.

"Fizički sam jači, popravljam detalje, nemam problem s tim što nisam igrao na zvaničnom meču pre Melburna. Mislim da su mi pripreme mnogo pomogle", dodao je Nole koji u drugom kolu ide na Kolumbijca Hiralda. 

Prvog dana turnira zabležen je rekordan broj posetilaca - više od 45.000, ali je među njima bio nešto manji broj srpskih navijača, koji su se spremali za sutrašnji praznik srpskog tenisa sa čak četiri planirana meča.


Vanja Andrić i Branka Banovac sa sinovima Markom i Milošem bili su među navijačima koji su došli da podrže Bojanu Jovanovski i Jelenu Janković.

"Razočarani smo što je Bojana izgubila, ostajemo da odgledamo i Jelenin meč, naravno, bićemo tu i narednih dana da navijamo za naše tenisere", rekla nam je Vanja Andrić, dok je najmlađi Marko Banovac obećao da će Noleta bodriti sve do finala.

2024 © - Vesti online