Utorak 17.01.2012.
02:21
Press

Borojević ostavio još jedno pismo

Oproštajno pismo potvrđuje da je reč o samoubistvu: Nenad Borojević
 

Pojavom i drugog pisma je gotovo potpuno otklonjena sumnja da je Borojević ubijen, mada postoji još nekoliko nerazjašnjenih okolnosti, piše "Press". Borojević je u garderobi stana u Fruškogorskoj, u kojem je živeo, ostavio pismo mnogo duže od prvog, poslatog poštom supruzi. Na istom mestu ostavio je i celokupnu dokumentaciju o svim nepokretnostima koje ima.
 

"U prvom momentu njegovoj supruzi Dragani nije bilo jasno zašto je Nenad pomenuo garderobu. Ipak, odmah je pomislila da je tamo nešto ostavio i to se pokazalo kao istinito. Sadržina pisma poznata je za sada samo porodici, tiče se uglavnom ćerke Sofije i ima sve karakteristike oproštajne poruke", otkriva anoniman izvor.

Jedna od stvari koje policija i dalje istražuje je i nestanak Borojevićevog mobilnog telefona. Mada su prve informacije ukazivale na to da je prilikom uviđaja pronađen taj telefon, u beogradskoj policiji kažu da to nije tačno i da ga nije bilo ni kod bivšeg direktora Instituta za onkologiju, niti u blizini mesta gde je njegovo telo pronađeno.

Borojevićev pravni zastupnik Marko Kastratović, ne želeći da kaže ništa o drugom pismu, kaže da ono, ako postoji, ne bi trebalo da zanima javnost.

"On je jasno, u pismu koje smo svi videli, rekao da ne može da izdrži", navodi Kastratović, dodajući da je sada uveren da se Borojević ipak ubio.

2024 © - Vesti online