Ponedeljak 16.01.2012.
08:00
luxlife.rs

Najskuplje hotelske sobe na svetu

Prekrasan pogled, prostrani komforni kreveti, lični batler, jakuzzi... Ako želite da osetite ovu vrstu luksuza i spremni ste da za jedno veče potrošite nekoliko desetina hiljada američkih dolara, dajemo vam nekoliko sjajnih predloga.

"For Sizons" hotel u Njujorku u svom sastavu poseduje penthaus vredan 50 miliona američkih dolara. Sadrži devet soba, u čije su zidove umetnuti zlato i platina. Lociran je na 52. spratu i pruža fantastičan pogled na grad od 360 stepeni.

Personalizovana usluga, kao i vozni park koji u svom posedu ima novi model Rols Rojse-a i Majbah-a, stoji vam na usluzi 24 časa dnevno. Cena penthausa za jedno veče iznosi 34.000 američkih dolara.

Hju Hefner Skaj Vila u Las Vegasu predstavlja vrhunac hedonizma. Poseduje stakleni lift, rotirajući krevet, SPA sobu, teratanu, bazen i sobu sa kompletnom opremom za poker. Cena ovog velelepnog prostora za jednu noć iznosi 40.000 američkih dolara.

Rojal Penthaus u predsedničkom hotelu u Ženevi, predstavlja najskuplju hotelsku sobu na svetu. Locirana na vrhu hotela, sadrži 4 prostrane spavaće sobe i 6 kupatila. Ukrašen je u savremenom stilu. Dnevna soba ima bilijarski sto, biblioteku, aperitiv bar i može da primi 40 ljudi. Trpezarija, koju krasi ovalni sto od mahagonije, prima 26 ljudi. Visokoj ceni od neverovatnih 53.000 američkih dolara, dosta doprinosi i specijalno obezbeđenje koje ima ovaj hotel.

2024 © - Vesti online