Subota 14.01.2012.
22:44
Vestionline

"Telekom Srbija" dobio priznanje dijaspore

Vladimir Lučić (levo) prioma nagradu od Miše Ćirića (desno)

Telekom Srbije je pored priznanja "Upakovana nostalgija 2012", dobio i komplet zastava Srbije - Serbian Brand, jer po svemu što jeste, Kompanija Telekom Srbija predstavlja sjajan Serbian expo brand.

Priznanje je uručeno gospodinu Vladimiru Lučiću, Direktoru Direkcije za komercijalne poslove Telekom Srbija, a priznanje je uručio Miša Ćirić, "Diaspora group" direktor za Srbiju i SEEurope.

Miša Ćirić, autor i voditelj TV emisije "Upakovana nostalgija-Srbija expo", postao je promoter Telekom Srbija internet TV sajta za diasporu www.svenaklik.com.

Inače, prvi dobitnik ovog priznanja bila je Srpska pravoslavna crkva, a dnevni list Vesti dobio je Upakovanu nostalgiju 2005. godine.

Međunarodni poslovni klub "Diaspora group", osnovan u SAD 1997. godine, tradicionalno za Vidovdan, Božić i slavu Sveti Sava, praznike oko kojih se najčešće ljudi iz rasejanja okupljaju oko svoje Matice, dodeljuje priznanje "Upakovana nostalgija" pojedincima, institucijama i kompanijama koji svojim radom čine sve da se veze otadžbine i rasejanja ne prekinu, već da se unapređuju. Dobitnici ove prestižne nagrade svojim domaćim i internacionalnim velikim ugledom čine rasejanje veoma ponosnim na poreklo iz Srbije.

2024 © - Vesti online