Petak 13.01.2012.
20:12
Kurir, Vestionline

Prepucavanje Mitrovića sa pašom

Mitrović i Krmpotić: Ko je đubre, ko brabonjak, ko prevarant a koga žena vara?
 

- Moja supruga Lola i ja nismo se pomirili sa Željkom Mitrovićem, niti ćemo to ikada učiniti. Zbog neistina koje je dosad iznosio na naš račun, već smo podneli tužbu. Takva džukela u životu mi ne treba! - izjavio je za Kurir bivši fudbaler Crvene zvezde Zlatko Krmpotić. Kako je rekao, Mitrović nema razloga da mu zabranjuje ulazak na Pink, jer mu "ne pada na pamet da odlazi u tu zgradu".

- U tu propalu firmu niti sam išao niti imao razloga da idem. Celog života sam

Željko je brabonjak Mire Marković

Zlatko Krmpotić kaže da su optužbe koje njegov račun i račun njegove supruge Lole iznosi Željko Mitrović "čista zamena teza".

- Mi smo tužili njega, a ne on nas. Spreman sam da raskrinkam ko je i čime se bavi Mitrović, koji je običan brabonjak Mirjane Marković. Čudi me da taj čovek već nije u zatvoru - kaže Krmpotić.

sportista, sa ljudima iz tog sveta se i družim. S narkomanima se ne družim - naglašava Krmpotić.

Podsetimo, početkom prošle godine prvi čovek Pink televizije izrazio je sumnje da su ga trovali upravo pašenog i rođena sestra njegove supruge Milice Lola. Osim toga, javno ih je optuživao da su, dok je bio bolestan, pokušali da rasprodaju njegovu imovinu.

- On više ne zna šta priča. Javno je govorio jedno, a onda na sudu ispričao nešto drugo - tvrdi Krmpotić.

Milica i Lola, inače rođene sestre, i pored svega nisu prekinule kontakt.

- S Milicom smo u dobrim odnosima. Moja žena odlazi kod sestre, ali samo kad joj ona garantuje da joj suprug neće biti kod kuće. Njihova deca dolaze kod nas, ali naša ne odlaze kod njih. Željko Mitrović je pokušao u jednoj diskoteci da priđe mom sinu, ali Nikola je odbio svaki razgovor s njim - rekao je Zlatko Krmpotić.

Mitrović: Razumem bes Krmpotića jer ga žena vara

"Potpuno razumem bes i gnev Zlatka Krmpotića, jer sam ja napravio nehotice grešku poveravajući se pre nekoliko dana grupi mojih prijatelja o saznanjima s kim ga sve vara žena i šta priča o svom mužu za vreme tih odnosa", naveo je MItrović povodom izjave Krmpotića da je Mitrović đubre i da će ga tužiti.

Mitrović ističe da je Loli (sestra Mitrovićeve supruge Milice) zabranio ulaz u zgradu TV Pinka iz poštovanja prema Zlatku, da ne bi bio, kako navodi, svedok njene švaleracije.

"Žao mi je zbog ove greške koju sam napravio u etičkom i moralno smislu. Nikada sebi ne dozvoljavam da se mešam u stvari drugih, ali ovo je bio sadržaj koji je u vezi sa našim tekućim suđenjem, pa su neki sa liste Zlatkovih 'konkurenata' kod njegove žene bili predmet razgovora o potencijalnom svedočenju u našem suđenju", kaže Mitrović i dodaje:

"Što se tiče njegovih izjava, možda sam ja đubre, ali Krmpotić mora u zatvor, pre svega zbog utaje poreza u oblasti fudbalskog biznisa. Ako ja moram svake godine da dokazujem poreklo svoje imovine, onda ne bi bilo loše da bar jednom Zlatko Krmpotić objasni poreklo svoje i da kaže kako je sve ove godine i na koje račune primao honorare i provizije iz sporstke i trenerske oblasti".

Prema njegovom mišljenju, nije fer da Ceca bude jedina sankcionisana i to zbog manjih grešaka. U nadi da će do sudskih i pravosnažnih organa "što pre stići krivične prijave koje ću lično potpisati, želim mu puno sreće"

2024 © - Vesti online