Petak 13.01.2012.
11:41
Beta

Još funkcionera SPO tražilo ostavku Draškovića

Lider SPO: Vuk Drašković
 

Ostavku Drašković juče su zatražila i četiri funkcionera SPO iz Bora.

Danas su ostavku zatrazili predsednik opštinskog odbora (OO) SPO Voždovac Ljubomir Sokolović, predsednik OO SPO Rakovica Momčilo Šajić, predsednica OO SPO Vračar Ružica Vemić, predsednik OO Mladenovca Vladan Ivanović, odbornica SPO u Skupštini opštine Mladenovac Marija Obradović, odbornica SPO u SO Palilula Aleksandrija Kovačević i odbornik SPO u SO Voždovac Zoran Velisavljević.

Oni su Draškovićevu ostavku zatražili zbog, kako navode, " kršenja statuta i programa stranke kao i sveopšteg stanja u SPO".

"Posle 21 godine od osnivanja SPO danas ima najmanju podršku i poverenje građana što je pre svega odgovornost predsednika stranke. Vođenjem pogrešne politike, suprotne programu SPO kao i stalnom kršenju statuta i obračunavanja sa neostomišljenicima unutar stranke doveli su stranku na ivicu opstanka", navodi se u saopštenju.

Saopštenje sa istim navodima i razlozima za Draskovićevu ostavku juče su dali i funkcioneri SPO iz Bora. U vrhu stranke juče je rečeno da su zahtevi iz Bora "neozbiljni i da dolaze od trojice bivših članova stranke".

2024 © - Vesti online