Četvrtak 12.01.2012.
09:12
Press

Porodica tvrdi da se Borojević nije ubio

Prve informacije ukazivale su na to da se Borojević ubio još preksinoć, međutim, porodica, prijatelji i advokati tvrde da se ne radi o samoubistvu, a i policija je istragu usmerila u oba pravca i naložila hitnu obdukciju tela.

Prijatelji i advokati tvrde da nije bilo samoubistva: Nenad Borojević

Kako ''Pres'' saznaje, Borojević, koji je bio u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom na nozi, svoj stan u centru Beograda napustio je u utorak nešto posle 18 časova. Tada ga je supruga Dragana poslednji put videla. Za uveče se sa njom i ćerkom Sofijom dogovorio da ode na večeru, na kojoj se nije pojavio.

Telo Borojevića pronađeno je u Košutnjaku, preko puta zgrade RTS-a. Bio je u poluklečećem položaju, sa nogama na zemlji, dok mu je vrat bio polomljen, što su konstatovali lekari Hitne pomoći.

Jedan od Borojevićevih prijatelja za Pres potvrđuje da je te večeri trebalo da ode sa suprugom i ćerkom na večeru, koju je on zakazao. Supruga i ćerka nisu znale gde je. Tek juče oko 15 časova obavestili su ih da je pronađen mrtav.

''Hteo je da ih izvede, međutim, nije se pojavio. Supruga je konstantno ponavljala da nema šanse da se Nenad ubio'', kazao je za beogradski list porodični prijatelj, i dodaje da u tu verziju ne veruje niko ko ga je malo bolje poznavao. Oni koji su ga videli dan pre tragedije kažu da je bio vrlo raspoložen.

2024 © - Vesti online