Sreda 11.01.2012.
10:10 >> 12:29h
Srna

Priznao da je uneo oružje u dvoranu Borik

Dvorana Borik

Prema rečima portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Mirne Šoje, kriminalistička obrada nad ovim licem je u toku i obavlja se uz nadzor i konsultaciju Tužilaštva BiH.

"Policija Republike Srpske izvršila je i pretrese na više lokacija u Banjaluci", rekla je Šoja i dodala da su kao rezultat ovih aktivnosti pripadnici MUP-a juče lišili slobode jedno lice iz Banjaluke zbog sumnje da je počinilo krivično delo terorizma. Međutim, kako saznaje agencija Srna, Stanišljević se sam predao policiji.

Direktor sportske dvorane Borik Manojla Zrnić rekao je Srni da je Stanišljević u radnom odnosu u ovoj ustanovi više od 20 godina i da je poslednjih 10 dana bio na odsustvu zbog bolovanja.


"U okviru aktivnosti koje pripadnici MUP-a Republike Srpske preduzimaju na rasvetljavanju događaja od 8. januara, kada je dan pre održavanja Svečane akademije povodom Dana i krsne slave Srpske, policija u sportskoj dvorani Borik u Banjaluci pronašla određenu količinu naoružanja, saslušan je veći broj lica, od kojih je jedan broj podvrgnut i poligrafskom testiranju", dodala je Šoja.

2024 © - Vesti online