Četvrtak 12.01.2012.
12:05
E. V.

Melburn uz Anu Ivanović

Ana Ivanović sa skupljačima loptica

Direktor Tili je novinarima predstavio okupljene dečake i devojčice, uz napomenu da je turnir u Australiji okupio najtalentovaniju decu od sva četiri najveća grend slem turnira u svetu.

- Oni uvek odrade dobar posao i olakšavaju nama teniserima život. Mislim da je lepo što su danas svi zajedno došli ovde. Znam da su deca dugo i naporno radila i pripremala se za veliki sportski događaj i lepo je kad se ovako okupe i imaju priliku da se druže - bile su prve reči Ane Ivanović u Melburnu.


Srpska teniserka je i ovog puta ponovila da se uvek raduje dolasku u Melburn i da je za nju ovaj period godine najlepši. Zahvalila se na prigodnom dočeku i dodala da s nestrpljenjem očekuje početak turnira, koji počinje u ponedeljak, 16. januara.


Direktor turnira Krejg Tili i ministar za kapitalne investicije Denis Neptin podsetili su srpsku teniserku na njen poseban status koji ima ovde u Australiji zbog veze sa golferom Adamom Skotom.


- Mislim da će svi stanovnici Melburna poželeti da te gledaju i navijaju za tebe, ne samo zato što si sjajna teniserka već i što si naša Ozi Ana, zbog tvog prijateljstva sa Adamom - poručio je direktor turnira Krejg Tili.

Kreg Tili, Ana Ivanović i ministar Neptin


 

Ministar za kapitalne ivesticije Neptin je istakao kako je Australijen open veoma važan događaj za Melburn, ne samo sa sportskog aspekta, već i zbog razvoja turizma i ugostiteljstva.


- To su dve važne nedelje za Australiju u celini. Turnir vredi stotine miliona dolara koji donosi privredi Viktorije. Zbog toga vlada Teda Bejlija u turnir investira 360 miliona dolara za popravku i nadogradnju teniskog kompleksa u Melburn Parku - poručio je ministar Neptin.

2024 © - Vesti online