Sreda 11.01.2012.
08:00
Smedia

Garderoba koja nas čini mršavijim

Džemper sa nabranom kragnom/šalom - Ovaj model stanjuje svaki oblik tela, a evo zašto: široki okovratnik i opušteni glavni deo džempera skriva neželjene obline, a uski rukavi varaju posmatrača da ste, zapravo, svuda tanji nego što mu se čini. Savršena optička varka! Bonus je ako imate tanke noge, pa ga nosite sa pantalonama i čizmama u istoj boji za monohromatski izgled.

Haljina koja ima nabore - Ovakva haljina je od suštinskog značaja za žene zato što podseća sve (kao i vas) da zapravo imate struk, a nabori imaju magičnu moć da prikriju ispupčenja. Izaberite jednu svetlije boje - što ste uočljiviji to ljudi manje primećuju ono što želite da sakrijete, a više vašu celokupnu pojavu.

Zarozane čizme - Čizme sa opuštenom sarom su odličan detalj za zimu, posebno ako ih nosite sa helankama ili uskim pantalonama jer stvaraju iluziju da su vaši "tanušni" listovi na nogama suviše tanki da ih drže, pa su se zarozale oko gležnjeva.

Dugačka ogrlica sa priveskom - Ona vas izdužuje i skreće pogled ka dole. Zbog ovog trika naše glupe ljudske oči nas navode da mislimo da, pošto je nakit dug i tanak i ona koja ga nosi tanja nego što jeste.

Ranac - Rančevi su ponovo u modi ove godine. Oni imaju nekoliko vrlina: ravnomerno distribuiraju težinu stvari dok ih nosite, oslobađaju ruke pa ne morate da balansirate u prevozu, ali i kriju masne naslage na leđima! Znate, one ružne krofne oko grudnjaka. Ranac će vas, takođe, naterati da stojite pravo jer vam povlači ramena unazad, a ako su nas naše bake nešto naučile, onda je to da kada stojite uspravno, izgledate tanje.

2024 © - Vesti online