Ponedeljak 09.01.2012.
19:32
Vestionline, Blic

Krstajić: Drago mi je što je Stanojević ostao!

Mladen Krstajić

"Drago mi je što je Stanojević promenio stav, jer je time dokazao da mu je samo Partizan iznad svega. On bi najmanje izgubio da je otišao i ovako je samo dokazao privrženost klubu", rekao je Krstajić koji je, posle smene i najave Stanojevića i trenera Partizanove filijale Teleoptika, Vuka Rašovića, da će napustiti Humsku, insitirao da oni to ne čine.

Krstajić je istakao da se trener Partizana sa njim konsultovao oko ostanka na mestu šefa stručnog štaba.

"Stanojević je prvi koji se čuo sa mnom i konsultovao oko ostanka na klupi. I drago mi je zbog toga. Niko nema razloga da sumnja u njegov karakter. Uz to, ne postoji bolje rešenje za Partizan od Stanojevića. On je čovek koga i igrači podržavaju", rekao je doskorašnji sportski direktor crno-belih.

Krstajić tvrdi da nema razloga da se "diže prašina" oko Stanojevićevog ostanka, jer ga je podržao i Upravni odbor aktuelnog prvaka Srbije.

"Ako je ovo još jedan pokušaj Dragana Đurića da pravi nove raskole bolje bi mu bilo da se konačno obrati javnosti, a mogao bi da se pojavi napokon i u klubu u Humskoj i da zaposlenima čestita Božić i Novu godinu kada im već nije isplatio platu pred praznike", istakao je Krstajić.

2024 © - Vesti online