Sreda 06.01.2010.
04:10
Mondo

Simpsoni: Ko je taj Dejvid Bekam?

Simpsoni su jedan od najpopularnijih animiranih filmova ikada

"Morao sam da telefoniram Dejvidu Bekamu kako bih mu rekao da mi je žao. Mislim da za američku publiku on nije dovoljno velika zvezda", rekao je izvršni producent serije Al Džin (Jean).

"Imamo dosta molbi slavnih ličnosti da se pojave u crtanom filmu i uvek mi je žao kad moramo da ih odbijemo. Žao mi je zbog Bekama, ali jednostavno još nije pravo vreme za njega, još nije dovoljno poznat u američkoj javnosti. Bilo je i onih koji su mi zamerili što sam odbio Bekama, pa su mi rekli da bih sigurno stavio Džordža Besta (jednog od najboljih fudbalera svih vremena). Međutim, da vam pravo kažem i njega bih odbio", rekao je Al Džin.

Britanci koji su gostovali u "Simpsonovima" su bivši premijer Toni Bler (Tony Blair), Mik Džeger (Mick Jagger) i Kit Ričards (Keith Richards) iz ’’Roling stonsa’’ (The Roling Stones), Pol Makartni (Paul Mccartney), Džordž Herison (George Harisson) i (Ringo Starr) iz ’’Bitlsa’’ (The Beatles). Među Britancima koji su našli svoje mesto u slavnoj animiranoj seriji su Sting, Elton Džon (John) i Riki Džervejz (Ricky Gervais).

Serija o porodici iz Springfilda, slavi 20 godina emitovanja, a povodom tog jubileja, producenti su ranije najavili da će 10. januara biti prikazana specijalna epizoda. Američka televizija Foks najavila je da će epizoda "The Simpsons 20th Anniversary Special: in 3-D! on Ice", u režiji Morgana Sperloka biti emitovana 10. januara.

Iste večeri biće prikazana 450. epizoda serije, pod nazivom "Once Upon a Time in Springfield" u kojoj će gostovati En Hatavej. "Simpsonovi" su prvi put prikazani 1989. na američkoj televiziji Foks i do danas su jedna od najgledanijih serija uopšte.

2024 © - Vesti online