Petak 06.01.2012.
12:36
Fonet

"Milanović nije dao dokaze"

On je naglasio da od njega niko nema prava da traži da bez dokaza bilo koga optužuje, "pogotovu na to nemaju pravo oni koji su dužni da dokaze otkriju i obezbede".

Miljko Radisavljević

Prema njegovim rečima, mnogo je onih koji su se osetili ugroženi hapšenjem "farmaceutske mafije", onih koji su izgubili ogroman novac ili nisu zaradili ono što su planirali.
 

"Kada ugrozite interese 'moćnih' ljudi, napadi i izmišljene afere su sastavni deo takve scene. Ovo je bio školski primer povezanosti i uticaja organizovanog kriminala na medije", ocenio je Radisavljević za Politiku.
 

On je objasnio da prepoznaje "iste ljude i matrice njihovog delovanja u predmetima koje vodi, u medijima, u biznisu, u javnim preduzećima, a sada i u institucijama".
 

"Hobotnica je pravi naziv za ovu pojavu, ali mi joj nećemo odsecati pipke, već ćemo je pogoditi u glavu. Varaju se ako misle da ću stajati i nemo posmatrati ovo obrušavanje na Tužilaštvo za organizovani kriminal", poručio je Radisavljević.
 

Ministar zdravlja Zoran Stanković je u četvrtak potpisao rešenje o razrešenju Milanovića, koji je prethodnog dana odlučio da prestane da obavlja dužnost sepcijalnog savetnika za korupciju u Ministarstvu zdravlja.

2024 © - Vesti online