Četvrtak 05.01.2012.
18:39
Kurir

Debljina je spasila od smrtne kazne

Slika Majre Rosales u novinama
 

Međutim, jednako zanimljiva je i priča kako je gotovo nepokretna Majra uopšte došla u situaciju da učini nešto što bi moglo da je košta glave.

Naime, Majrina sestra Džejmi pretukla je na smrt svog dvogodišnjeg sina Elisea, a nasilna majka zamolila je svoju gojaznu sestru Majru da je spase lažima i krivicu preuzme na sebe, objavio je britanski tabloid Dejli mejl navodeći da Majra, verovatno najgojaznija žena na svetu, teži čak 470 kilogram?!

Majra je pristala jer joj je bilo žao sestre i policiju slagala da je ubila dete tako što je pala na njega dok ga je čuvala.

Robijanja i smrtne kazne spasla ju je vlastita prekomerna težina jer ni u jednom zatvoru nije bilo uslova za izdržavanje kazne.

Iako je zbog težine dane uglavnom provodila u krevetu, sestra joj je ostavljala buljuk dece na čuvanje i odlazila u kupovinu i provod.

Tragedija sa malim Eliseom dogodila se tako što mu je majka Džejmi dala doručak koji nije voleo pa kad je odbio da ga pojede izudarala ga je četkom i gladnog i u suzama oterala nazad u krevet. Kasnije u toku dana dečačiću je pozlilo i potom je preminuo u bolnici.

Majra se, posle svega što joj se dogodilo, leči u bolnici za gojazne, već je smršala 130 kilograma i poručuje da neće odustati.

2024 © - Vesti online