Četvrtak 05.01.2012.
12:56
Sponzorisani tekst

Još satova za Pravoslavnu novu godinu

Marija Jovanović – Petrović je osvojila vredan ručni sat marke Festina
 

Ove nedelje Vesti-Online i BPM Watches poklanjaju moderne Fossil satove. Za učešće u nagradnom konkursu kliknite OVDE.

Prethodni dobitnici vrednih satova bili su Anka Živković i Žarko Aleksić.

Fossil

Dobrodošli u svet Fosssil-a! Brend je inspirisan prošlošću ulepšan nostalgičnim dizajnom iz sfere umetnosti, dizajna, mode. Za nas nostalgija ne predstavlja samo izgled već oslikava “dušu”proizvoda. Kako vreme prolazi, Fossil izvanredno uspeva da uklopi estetiku nostalgije u duh modernog vremena u kojem živimo! Fossil je u pripremanju poslednje kolekcije satova i

Muški Fosil sat

nakita u fantastičnoj igri boja i materijala osvežio uspomene na neka stara vremena uvodeći moderne boje, razne nijanse zlatne, roze, braon,boja maline,nezaobilazna bela i crna. Materijali koji su ovim satovima još više dali na šarmu i estetici su svakako nerđajući čelik, aluminijum, keramika često ukrašeni cirkonima ili nekim drugim originalnim detaljem.

FLIGHT - kolekcija inspirisana pilotskim satovima iz 40 -ih godina prošlog veka.Jednostavan i pregledan brojčanik većih dimenzija - klasična odlika pilotskih satova. Moderan i koristan danas kao što je bio i tada.

MACHINE - modeli iz ove kolekcije su neizbežni deo muškog asesoara. Kućište je većih dimenzija, prividno grubo ali ustvari vrlo suptilno - prava mašina za merenje vremena! 

NATE - muški modeli odišu jednostavnošću i praktičnošću pre svega. Imaju nešto veći, jednostavan i čist brojčanik. Svojim izgledom šalju posebne vibracije ciljnoj grupi kojoj su namenjeni. Pogodni su za sve prilike!

WALLACE - model je inspirisan klasičnim oblikom kućišta iz dvadesetih godina

Ženski Fosil sat

prošlog veka. Posebno se ističe kombinacijom rimskih brojeva sa fasetiranim staklom neobičnog oblika. Ljubitelji specifičnog dizajna sigurno će prepoznati lepotu i ovih modela!

STELLA - Fossil-ova najinteresantnija kolekcija sa korenima u klasičnom dizajnu. Model postoji u raznim bojama brojčanika sa ili bez cirkona na kućištu. Narukviceovih satova su u većini slučajeva metalne. Zahvaljujući svom izgledu ovi satovi mogu da se nose u svim prilikama pa nije ni čudo što su baš ovi modeli jedni od najprodavanijih.

ANSEL - Asocijaciju za ove modele Fossil je pronašao u vremenu 50 -ih i 60 -ih godina prošlog veka. Jednostavni, jasnih i preciznih oblika. Kućište i i brojevi ove kolekcije u kombinaciji sa klasičnom kožnom ili metalnom narukvicom čine idealne modele za ljubitelje moderne klasike!

2024 © - Vesti online