Četvrtak 05.01.2012.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: A. Čukić

Za lepše praznike i uspešnu operaciju

Uskoro u Parizu: Danilo gugović
 

Ovaj novčani prilog odmah je prosleđen porodici Gugović.


- Hvala od sveg srca tim dobrim ljudima što su se setili mog sina i ovim prilogom uvećali sumu za Danilovu operaciju koja krajem januara treba da bude obavljena u Parizu. Zahvaljujući ljudima dobre volje širom sveta, uspeli smo da akciju za Danila polako privedemo kraju. Do ukupne sume od 40.000 evra, nedostaje nam nešto manje od 6.000 evra. U međuvremenu, naša rodbina nastavlja akciju prikupljanja sredstava među svojim prijateljima i poznanicima, kako bi se nedostajuća sredstva obezbedila. Ukoliko u tome ne uspeju, mi ćemo pozajmiti onoliko koliko bude nedostajalo, samo da Danilo bude operisan - ispričala je majka Persa Gugović, koja sa suprugom Stanimirom, pored Danila, odgaja i tri ćerke, a potom nastavila:


- Ono što sigurno znam jeste da Danilo i ja putujemo u Pariz 14. januara i ostaćemo do početka februara. Iskreno verujemo da će operacija biti uspešna i da će naš sin konačno dobiti osećaj za obavljanje fizioloških potreba i prestati da nosi pelene. Naravno, ništa od svega toga ne bi bilo moguće da nije bilo ljudi dobre volje kojima ćemo biti večno zahvalni. Čestitamo im praznike i želimo da ih provedu u zdravlju, miru, veselju i ljubavi.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online