Četvrtak 05.01.2012.
03:39
Alo!

Razneo testise dugom devetkom!

Kad naš narod kaže: "Zasviraj i za pojas zadeni" - verovanto ne misli na samoopaljenje...
 

Nesreća se dogodila u novogodišnjoj noći kada je Veterin prangijanjem slavio dolazak 2012. godine. Kako je saopštila policija, on je posle pucanja u svom dvorištu pištolj hteo da zadene za pojas ali je tom prilikom došlo do samoopaljenja i zrno kalibra devet milimetara pogodio ga je u testise.


Srećko Bosić, direktor bolnice u Požarevcu, potvrdio je da je povređeni Veterin smešten u bolnicu na urološko odeljenje sa prostrelnom ranom u predelu genitalija.


- Vitalni organ nije povređen. Pacijent je operisan, dobro se oseća i vrlo brzo će se oporaviti - izjavio je za ”Alo!” dr Bosić.


Meštani Melnica kažu da su čuli da im je komšija povređen.

- Ne znamo tačno šta se desilo. Njegova žena radi u Nemačkoj, gde je i on radio. Znamo da mu ćerka živi u Novom Sadu i da treba da poseti oca u bolnici - kažu meštani.


Oni dodaju da je Veterin sam živeo u kući, ali da mu je svakodnevno u pomoć oko čuvanja ovaca i sređivanja pokućstva dolazila jedna žena.


Urolozi i hirurzi nemaju često pacijente sa ovakvim povredama, ali kažu da čovek može imati normalne seksualne odnose i bez testisa ili ako su oni zakržljali ili povređeni. Međutim, malo je verovatno da takvi pacijenti više mogu da imaju dece.

2024 © - Vesti online