Sreda 04.01.2012.
10:37
Press

Kežman prihvatio Đurićevu ponudu

Stari drugari - Đurić i Kežman

Prijatelj bivšeg reprezentativca naše zemlje otkrio je da je Kežman pozitivno odgovorio na ponudu predsednika Partizana Dragana Đurića da nasledi Mladena Krstajića i da je preostalo samo da se dogovore detalji buduće saradnje.

"Kežman je odlučio da završi karijeru i voljan je da preuzme funkciju u Partizanu. On je razgovarao sa Đurićem i stavio mu je do znanja da je raspoložen za saradnju", rekao je izvor Pressa.

Bivši reprezentativac Jugoslavije, koji je proteklu polusezonu proveo u BATE Borisovu, prvog dana 2012. odlučio je da završi igračku karijeru. Trenutno se nalazi na Kopaoniku, gde se odmara sa porodicom, a posle Božića uslediće finalni pregovori sa čelnicima Partizana.

Prema rečima sagovornika Pressa bliskog Kežmanu, nekadašnji reprezentativac je već ponudio crno-belima rešenje za mesto trenera ukoliko Aleksandar Stanojević ne ostane na klupi.

"Kežman je predložio Holanđanina Ervina Kumana. Holanđanin će, međutim, doći samo ako Aleksandar Stanojević ozvaniči ostavku koju je najavio u medijima. Prema Kežmanovom mišljenju, Kuman je odličan trener za rad sa mladim igračima", istakao je izvor Pressa.

Kežman se neće oglašavati dok ne utanači dogovor sa upravom srpskog šampiona. Ono što je sigurno, bivši reprezentativac naše države, uprkos najavama da bi mogao da pređe u rumunski Vasluji ili neki od kineskih klubova, neće više profesionalno igrati fudbal. 

2024 © - Vesti online