Sreda 04.01.2012.
08:00
S media

Kako prikriti višak kilograma?

Foto: ilustracija
 

Teško da ćete početi dijetu u sred praznika. Zato dok slavlja ne prođu vešto prikrijte tih nekoliko kilograma viška tako što ćete izbeći sledeće:


SVETLE BOJE I SVETLUCAVI MATERIJALI - Crno je najbolji ženski prijatelju u ovakvim situacijama. Ako ne želite da stalno budete u crnom, onda bar odaberite mat boje. Sve što svetluca i sjaji reflektuje svetlosti i vizuelno vas širi.

PREŠIROKA ODEĆA - Kad primetite da ste se malo ubucili prvo ćete poželeti da obučete nešto šire. Međutim, to je mač sa dve oštrice. Preširoka odeća će učiniti da izgledate još deblje jer će maskirati vašu figuru. Birajte krojeve koje prate liniju tela, ni previše uske, ali ni preširoke modele.

ROLKE - Istaknite dekolete. Vaše poprsje će skrenuti pažnju sa ostalog dela figure, pa niko neće primetiti da ste nabacili kilogram ili dva.

ELASTIN - Ne preterujete sa uskom garderobom pripijenom uz telo, jer ćete tako istaći svaki gram koji ste nabacili poslednjih dana.

NEUPADLJIV NAKIT - Još jedan način da privučete pažnju daleko od problematičnih oblasti je upadljiv nakit ili efektne cipele.

2024 © - Vesti online