Utorak 03.01.2012.
11:30
Vestionline

Medojević pojačao Volfsburg, Katai se vratio kući

Pored Medojevića, Volfsburg je angažovao i Ferhana Hasanija iz makedonskog prvaka Škendije, koji se obavezao na vernost do 2014. godine.


"Medojević i Hasani su dva mlada fudbalera koji su igrali izuzetno dobro u nacionalnim ligama. Međutim, biće potrebno vreme da se prilagode takmičenju u Bundes ligi", izjavio je trener popularnih "vukova” Feliks Magat.


To je treće pojačanje za nemački klub u poslednjih nekoliko dana, pošto je uoči Božića potpisao i češki internacionalac Petr Jiraček.

Posle prvog dela sezone i 17 utakmica, Volfsburg zauzima 12. mesto sa 20 bodova. 

Aleksandar Katai se posle samo šest meseci vraća u Vojvodinu. Kratka epizoda u Grčkoj i nemogućnost da se izbori za mesto u startnoj postavi Olimpijakosa nagnala je 20-godišnje krilo da se vrati u klub u kome je ponikao, doduše, samo na pozajmicu do kraja sezone.


“Katai je jasno izrazio želju da sledećih nekoliko meseci provede u Vojvodini, a na sastanku u Atini sa rukovodstvom Olimpijakosa procenjeno je da to, u ovom trenutku, najbolja opcija i odmah se prešlo na realizaciju”, potvrdio je za Sport menadžer Nikola Damjanac.

2024 © - Vesti online