Ponedeljak 02.01.2012.
22:28
Vestionline

Zlatibor postaje bokserska Meka

Srpski udarač - Predrag Radošević

 Polovinom januara, tačnije, 12. 01. 2012. godine posetioci Zlatibora, kao i gosti koji će specijalno za tu priliku biti na poznatoj srpskoj planini, imaće priliku da prisustvuju još jednom bokserskom spektaklu.

Naime promoteri, Darko Popivoda ispred “Balkan boksinga” i Edin Dedeić, ispred “Kety Box Promotion” iz Hamburga organizuju veliki bokserski događaj, borbu u srednjoj kategoriji za titulu IBF Internacional između Predraga Radoševića i Rony Gabela u 12 rundi.

Radošević dolazi iz Podgorice, do sada je u profi karijeri imao 22 pobede bez ijednog izgubljenog meča. Trenutno je 25 na svetskoj rang listi, a ovaj meč je za njega veoma važan iz razloga što bi trijumfom dosta popravio svoj rejting i sigurno je da bi ušao u Top 20. Predrag se za ovaj meč sprema u Podgorici, s trenerom Zlatkom Milikovićem, prošao je sve faze priprema, fizički je izuzetno spreman i sada nailazi period sparingovanja. Koliko Radošević profesionalno prilazi svojim obavezama neka posluži podatak da treninge nije prekidao ni za vreme novogodišnjih praznika.

"Bez obzira što je veliki bokserski spektakl u novosadskom Spensu, gde je je Nenad Borovčanin odbranio titulu evropskog prvaka u WBA verziji nedavno završen, “Balkan boksing” na samom početku 2012. godine sprema novi spektakl na Zlatiboru. Naravno, već su u planu i slične bokserske manifestacije, tvrdim jednako uspešne kao i ove do sada, i u Inđiji, Zaječaru i drugim mestima u Srbiji", kaže menadžer “Balkan boksinga” Darko Popivoda.


Osim glavne borbe, u ringu u hali “Wai tai” na Zlatibor, u uvodnim mečevima pojaviće se Mane Marčeta i Milan Piperski. Njihove borbe će biti itekako zanimljive jer su važne za rejting na listama. Mane Marčeta boksuje protiv Mađara Gabora Farkaša u četiri runde, dok će poslastica večeri pre glavne borbe, biti meč između Milana Piperskog koji će imati za protivnika takođe Mađara, Norberta Sekereša.

2024 © - Vesti online