Nedelja 01.01.2012.
23:33
Vestionline

Đoković čestitao Novu godinu na nekoliko jezika

Brzo sam ušao u formu - Novak Đoković

Novak Đoković je na svom profilu postavio i linkove ka snimcima na kojima se vide on i članovi njegovog tima, između ostalih, trener Marjan Vajda i Novakov mlađi brat Marko, kako ljudima širom sveta žele sve najbolje u 2012. godini.

Đoković je Novu godinu, između ostalih, čestitao na ruskom, japanskom, španskom, kineskom i srpskom jeziku. Srpskog tenisera na društvenoj mreži 'Tviter' prati više od 475.000 ljudi.

Inače, Novak je posle trijumfa na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, rekao da je već pronašao dobru formu pred početak nove sezone.

"Već protiv Monfisa osetio sam da igram odlično, a kasnije je moj tenis bio još kvalitetniji i snažniji. Zapravo je neverovatno da sam ovako brzo ušao u pravu formu. S obzirom da sam u Abu Dabiju za protivnike imao najbolje svetske tenisere, stekao sam mnogo samopouzdanja i verujem da sam na dobrom putu. Dakle, sve je moguće. To znači da bi mogao da ponovim prošlogodišnje rezultate, a možda da budem čak i bolji. Osećam da sam već sada spreman i to je moj cilj u 2012", rekao je Đoković, koji 16. januara kreće u odbranu Australijan Opena u Melburnu.

2024 © - Vesti online