Ponedeljak 02.01.2012.
08:00
Smedia

Tantrički seks za početnike

Možda su vam prva asocijacija na tantrički seks komplikovane poze, ali to nije njegova suština. Cilj je da produbite intimnu vezu sa partnerom, a evo nekoliko jednostavnih saveta koji će vam u tome pomoći.

Tantrički seks je način da produžite odnos, ali i da povećate intimnost sa partnerom
 

KREIRAJTE INTIMNI PROSTOR
Udobnu prostoriju ukrasite cvećem, svećama i udobnim tkaninama. Miris je veoma važan za našu senzualnost, pa pokušajte sa prirodnim uljima kao što je jasmin ili ruža. Postarajte se da vaš krevet opremite što udobnijom posteljinom i velikim brojem mekanih jastučića. Na kraju pustite laganu muziku u pozadini.
 

UDIŠITE PARTNEROV DAH
Usklađivanja disanja je jedan od najlakših načina da se sinhronizujete sa svojim partnerom. Sedite u krilo vašeg partnera i udišite dok on izdiše i obrnuto. Na taj način, vi razmenjujete energiju sa partnerom.

OTVORITE OČI
Vođenje ljubovi sa otvorenim očima je jedna od glavnih osnova za intimu, ali ćete se iznenaditi koliko je to ponekad teško uraditi. Ako uspete da držite oči otvorenim videćete koliko ćete promeniti mišljenje o partneru, ali i o sebi.
 

NE ŽURITE
Predigra je bitna za tantrički seks. Ležerno i sporo zagrevanje pomaže muškarcima da produže erekciju i ženama da se više uzbude. Što se duže zadržite na predigri razmenjujući energiju i usklađujući disanje seksualni odnos će biti kvalitetniji i duži. Potpuno se fokusirajte na partnera.

2024 © - Vesti online