Nedelja 01.01.2012.
18:47
Smedia

Šta ne smete reći ženi za praznike?

Praznicu su vreme kada su žene pod stresom zbog mnogih obaveza koje bi trebalo obaviti. Zbog toga je spisak nepoželjnih tema duži nego inače. Ako želite da praznike provedete u miru izbegavajte sledeće rečenice.

Praznicu su vreme kada su žene pod stresom zbog mnogih obaveza, pa je zbog toga spisak nepoželjnih tema duži nego inače....

TO JE SAMO PEČENJE, NE ZNAM ZAŠTO PRAVIŠ TOLIKU FRKU?

Ovo je trebalo da bude ohrabrujuća rečenica kojom ste hteli da joj objasnite da je praznični ručak kao i svaki drugi. Ali da je dan kao bilo koji drugi ona se ne bi toliko trudila, izvukla gomilu recepata iz kuvara i pokušala da pripremi najbolja jela za porodicu. Zato kada u svoj toj gužvi vaša draga čuje ovu rečenicu bilo bi vam bolje da nestanete iz kuhinje, iste sekunde!

KAD BI MOGLA DA NAPRAVIŠ SARMU KAO MOJA MAMA...

Ona nikada neće kuvati istao kao vaša mama, zato nema potrebe da joj ovo govorite, osim ako ne želite da je razbesnite. Bolje pohvalite jela koja ona najbolje pravi, a za maminu sarmu moraćete kod mame u posetu.

NE MOGU DA VERUJEM DA SI OPET PLAKALA UZ TAJ FILM?!

Praznici su doba godine kada smo naročito osetljivi i svaka tužnija priča ženu može da rasplače. Muškarci to nikad neće razumeti, jer sportski kanal ima isti progam bez obzira na doba godine.

TREBALO BI DA SE OPUSTIŠ MALO

Ne postoji izjava koja izaziva veći kontra efekat od ove. Setite se da istu rečenicu kaže pilot putnicima za vreme turbulencija, a njima adrenalin samo još više raste.
 

MOGLI SMO PEŠICE DA TI NISI OBULA TE CIPELE

Dok vi možda želite da istaknete nepraktičnost visokih potpetica, trebalo bi da znate da joj to neće prijati uz bol od žuljeva koji pulsiraju. Umesto toga uzdržite se od komentara i pronađite taksi, odmah!

SIPAĆEŠ JOŠ JEDNOM? STVARNO?

Posmatranje šta i koliko vaša bolja polovina jede nikuda ne vodi. I ne mislite da će vam komentari u stilu "Baš si smršala" pomoći da se izvučete iz ove situacije. Samo ćete zakomlikovati stvar, a ona bi mogla da vam odgovori "Znači, pre sam bila debela?!"

TO JE ZBOG HORMONA, ZAR NE?

Ne, to što jednom mesečno žensko raspoloženje varira od smeha do plača stvarno nema veze sa hormonima. Naravno da jeste, ali koliko meseci je još potrebno da muškarci to nauče i prestanu da postavljaju glupa pitanja.
 

NOGE SU TI DLAKAVIJE OD JETIJA!

Decembar je najstresnije doba godine za parove. Prema nekim anketima prosečan par se posvađa 124 puta u toku ovog meseca. Izgovorite ovu rečenicu i prestićićete prosek.

ISPRAZNIĆU KANTU KASNIJE

Rećićete kasnije, a onda ćete zaboraviti. Ona će vam prebaciti zašto to niste uradili, a vi ćete je optužiti da je zakeralo... Počinje začarani krug prepirke iz kojeg ćete oboje izaći ljuti. I to sve zbog obične kante za smeće.

DAO SAM IH TEBI ...

Na svako pitanje gde se nešto nalazi muškarci imaju spreman odgovor: "Draga, dao sam ih tebi..." to je odlična taktika da izbegnete traženje predmeta koji ste najveroavtnije vi negde ostavili i zaboravili na njega.

2024 © - Vesti online