Petak 30.12.2011.
19:57
Mondo

Uloge zbog kojih su se pokajali

Bred Pit ne može da shvati zašto je prihvatio neke uloge
 


Bred Pit je svojevremeno izjavio da je snimanje filma "The Devil's own", u kojem igra sa Harisonom Fordom, bilo "veoma neodgovorno od njega".

"To je bilo najneodgovornije snimanje koje sam ikada video", rekao je glumac "Njuzviku", ali je ubrzo tražio da se njegova izjava povuče.

Legendarni Kristofer Plamer se kaje što je snimio film "Moje pesme, moji snovi".

"Kapetan von Trap" je u svojoj autobiografiji otkrio da je snimanje tog filma bilo kao "vucaranje mrtvog konja".

Šarliz Teron je u intervjuu magazinu "Eskvajer" otkrila da je njen najgori film "Raindeer games" iz 2000. godine u kojem je igrala sa Benom Aflekom.

"To je bio loš, loš film...".Slično misli i njena koleginica Ketrin Hajgl o ostvarenju "Knocked up". "Film je seksistički. Prikazuje žene kao prefrigane osobe bez imalo smisla za humor".

Transformesi je proslavili, a ona nije zadovoljna: Megan Foks
 

Poznato je da je Megan Foks "napljuvala" ostvarenje koje ju je proslavilo. Ona je za film Majkla Beja "Transformers" rekla da "to nije film u kojem se obraća pažnja na glumu". Uz tu izjavu je dodala i onu da je režiser "kao Adolf Hitler", zbog čega je dobila otkaz iz franšize.

Njen kolega Šaja Labuf nije ništa ružno rekao o "Transformersima", već o Indijani Džounsu.

"Mislim da sam uništio franšizu", rekao je Labuf "Los Anđeles Tajmsu". "Mislim da sam izneverio sve ljude koji su voleli ovu franšizu. Ni Harison Ford nije bio presrećan...".

Poslednji glumac koji je zažalio što je odigrao neku ulogu je Miki Rurk i to u filmu "Iron Man 2". On je četiri dana pred premijeru filma otkrio novinarima da "nema pojma o čemu se radi u filmu", da bi pre mesec dana rekao da je "Marvel pogrešio jer je želeo stereotipnog 'lošeg momka'".

2019 © - Vesti online