Četvrtak 29.12.2011.
09:33
Blic

Tamara se ne seća da je doživela nesreću

Foto: Arhiva
 

Tamara je na Odeljenje neurologije u Leskovcu prebačena iz Neurohirurške klinike Kliničkog centra u Nišu gde je posle nesreće dovezena sa prelomom lobanje, vratnog pršljena, ruke i nosnih kostiju. Život joj je visio o koncu, a zbog posledica teških povreda danas se ne seća ničega što je vezano za nesreću. Nesrećni policajac koji je povredio, izvršio je samoubistvo.


- Ne pamti ništa, seća se samo momenta kad je izašla iz kuće. Kaže i da je krenula nekud, ali se tu njena sećanja prekidaju - priča Tamarin suprug Dragan Stanković, inače gradski većnik.


Porodica Stanković, sa dve devojčice, tog dana je slavila Svetog Nikolu, a goste su očekivali na večeri. Njihov stan nalazi se uz Bulevar oslobođenja, preko puta mesta gde se nesreća dogodila.

- Pošla je da kupi pečurke i nije se vratila. Čuo sam neku gužvu na ulici, ali nisam obraćao pažnju. Sedeo sam pored kompjutera i na internetu saznao šta se desilo mojoj supruzi - priča Dragan, kome su, zbog šoka koji je usledio, maglovita sećanja na ono što je usledilo po bolnicama.


- Važno je da je ona sada dobro i očekujemo da izađe iz bolnice - kaže Dragan.

2024 © - Vesti online